GİRİŞ YAP

Sargın Müzik

Serdar Ortaç'tan Basin Açiklamasi (24 Haziran 2007)

Bugünkü gazetelerde, bu yaz herkes kötü sadece Bengü iyi basligi ile Serdar Ortaç'in Bengü için yazdigi "Korma Kalbim" adli sarkinin haberleri yapildi. Basligi takiben, Serdar Ortaç'in, Mustafa Sandal'in albümünün iyi olmadigi, Tarkan'in Sibel Can ile yaptigi düetin kötü oldugu, Hande Yener'in insanlari eglendiremedigi, Demet Akalin'in "Tatil" sarkisinin tutmadigi, Gülsen'in ligden düstügü ve bu yüzden Bengü'nün yeni star oldugunu söyledigi yazilmistir.
Bu cümlelerin hiçbiri benim tarafindan söylenmemistir. Bengü'nün yapim firmasinin sahibi Erol köse bu cümleleri benim agzindan söylenmis gibi kullanarak, magazin servislerine haber olarak geçmistir. Bu sahsima yapilan büyük bir saygisizliktir.

Yukarida sanatçilar için söyledigim belirtilen cümlelerin hiçbiri benim düsüncem degildir ve hiçbir cümleyi kullanmadim.

Bu konuyla ilgili olarak avukatim gerekli yasal islemlere baslamistir..."

SERDAR ORTAÇ

Etiketler: serdar ortaçtan basin açiklamasi 24 haziran 2007, yeni albümler, yeni klipler, müzik haberleri, md altyapı, karaoke , şarkı sözleri , midi

Editör 6/27/2007 5:14:34 PM 654